fbpx

Over Truckwash Freshpark

Truckwash Freshpark Venlo

Als facilitair bedrijf geloven we dat we met de juiste service bijdragen aan de economische welvaart in de regio. Dat doen we door goed te luisteren wat er speelt in de regio en door onszelf te dwingen om het dagelijks beter te doen om zo de concurrentiepositie van bedrijven in de regio te verbeteren en te verstevigen.

We ontzorgen het bedrijfsleven bij schoonhouden van het wagenpark waarmee we het imago van bedrijven letterlijk oppoetsen. Logistieke dienstverleners komen bij klanten van hun klanten en die verwachten betrouwbaarheid en kwaliteit; wij zorgen ervoor dat die kwaliteit wordt uitgestraald. Bij het MKB die rechtstreeks communiceert met klanten is dat imago van nog groter belang. Vaak is het wagenpark namelijk voorzien van beeld, logo en belofte.

Truckwash Freshpark is gespecialiseerd in het reinigen van allerlei voertuigen waaronder ook tank- en bulkwagens aan de buitenzijde en trailers aan de binnenzijde, volgens HACCP normen. Daarnaast wassen we ook personenauto’s bij ons zusterbedrijf Wash Drive In Horsterweg aan de andere zijde van het industrieterrein.

Als bewoner van Servicecenter Freshpark op het veilingterrein “Fresh Park Venlo”, zitten we dicht bij de klant en staan we samen sterk. Truckwash Freshpark is goed bereikbaar van de snelwegen A73 en A67 vanuit het knooppunt Zaarderheiken richting Nijmegen.